Carepak | Løsninger
389
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-389,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Løsninger

Stolthet til vårt fagfelt

Det er mye ved preservering man må tenke på: prosedyrer, materiell, lagring, mottak, transport, installering og testing.

 

Hvordan man preserverer er vårt fagfelt, vi bistår i alt fra planlegging til gjennomføring og vurdering. Alt på en gang, eller kun de områdene man ønsker bidrag til.

Preservering gjort riktig skal sørge for at produkter og utstyr er klare til bruk og i best mulig tilstand når man trenger de, enten de har stått på lager eller er akkurat blitt ferdigstilt og skal sendes ut.

 

Vi bryr oss om det vi gjør, faktisk så mye at vi har valgt å leve av det.

Preservering

Preservering

Klikk her for å lese mer om preservering

Produksjon

Produksjon

Klikk her for å lese mer om Produksjon

Krympeplast

Krympeplast

Klikk her for å lese mer om Krympeplast

Eksportpakking

Eksportpakking

Klikk her for å lese mer om Eksportpakking

Vakuumpakking

Vakuumpakking

Klikk her for å lese om Vakuumpakking

Våre løsninger

Preservering

av dine verdier

Engineering

og gode løsninger

Produksjon

og spesialtilpasning

Krympeplast

og preservering

pakking for eksport
Eksportpakking

og risikominimering

Vakuumpakke
Vakuumpakking

og transportsikring

Preservering

Beskyttelse mot fukt, støv, frost, skader og vær er viktig når et produkt skal lagres eller transporteres. Vi vet hva som er de riktige valgene gjennom hele verdikjeden, fra innkjøp til installering og kan hjelpe med alt fra rådgiving til gjennomføring. Alle krav til preservering ivaretas – fra NORSOK Z-006 til våre egne høye krav til kvalitet.

Engineering

Riktig kompetanse innen spesialtilpassing, design og kvalitet på emballasje er viktig. Vi bryr oss like mye enten jobben er stor eller liten. Skulle du ha behov for gode råd og hjelp underveis så har vi erfarne fagfolk som kan bidra. Vi er opptatt av funksjonelle og trygge løsninger som tar vare på våre kunders verdier på den beste mulige måten.

Produksjon

Spesialtilpassede kasser og emballasje er nødvendig når du skal transportere eller oppbevare dine verdier. Kasser og beskyttelse i alle størrelser og former, støtdempende produkter og riktig informasjon får du av oss. Vi er sertifiserte og erfarne i jobben vi gjør. Alle produkter vi leverer er varmebehandlet ihht ISPM-15 og svarer til strenge kvalitetskrav.

Krympeplast

Vinter preservering av båt og utstyr, løsninger med krympeplast til industi med både flammehemmende og rusthemmende teknologi er noe vi leverer. Sammen med våre partnere tar vi på oss oppdrag av alle størrelser.  Her er det viktig for oss at kunder får det rette produktet til sin utfordring og det er derfor vi samarbeider med flere fageksperter på dette.

pakking for eksport

Eksportpakking

Transport av utstyr kan være risikofylt. Vi minimerer faren for skade under oppbevaring og transport ved å velge den rette metoden for pakking og oppbevaring. Det er flere krav til pakking og preservering av varer som skal eksporteres våre eksperter er godt kjent med.

Vakuumpakking

Vakuumpakking av dine produkter og utstyr for å sikre trygg transport og lagring er vi flinke til. Vi kan også levere utstyr eller prefabrikkerte aluminiumsposer dersom du gjør jobben selv. Når vi gjør jobben kan du stole på at vi bryr oss om at det er riktig tørkemiddel, spesialformet støtdemping og egnet eske/kasse for transport eller oppbevaring.

Vakuumpakke